Plunket Building

Tuohy Homes, Lockwood Wellington, were commissioned to design and build a light commercial building for children's health services provider, Plunket Porirua. The clients required a building that is practical, functional and looks great, without any wasted floor space. Each building product was carefully selected for longevity and to suit the specific purpose and environment. Lockwood was an ideal choice being low maintenance and able to take the knocks and bumps expected from a high use commercial space.

Tuohy Homes produced a design that was practical and functional, without compromising on space. Bold Plunket colours were used in the building in various applications to make it feel welcoming and fun and relevant to the area. The Plunket team is thrilled with the end product. The building and its fittings have stood the test of time and continues to be a great investment for the organisation.

Plunket Building Porirua

Plunket Building Porirua

Lockwood Wellington, Tuohy Homes, was commissioned to build this Plunket centre in Porirua

Plunket Reception

Plunket Reception

The reception area is bright and cheerful with high windows letting in plenty of light

Plunket Welcoming area

Plunket Welcoming area

A custom designed Lockwood reception desk was included in the build

Car seat storage

Car seat storage

A purpose build storage room was requested as part of the brief

Gated play area

Gated play area

Gated area for safe play.

Plunket Consult Room

Plunket Consult Room

Consult rooms were fitted with handbasins